Anderen zeggen

Een van de meest integere personen die ik ken. Verstaat het vak van luisteren en zet je met zijn feedback aan het denken. Durft vanuit nieuwe invalshoeken naar dingen te kijken. Is duidelijk en eerlijk op een persoonlijke en mensvriendelijke manier.
André
Jaap laat anderen graag stralen en helpt waar hij kan. Mij heeft hij verder geholpen in mijn carrière (en daarbuiten) door me bewust over bepaalde keuzes te laten nadenken en daar inzicht in te bieden. Daarbij stimuleert hij om initiatief te nemen. Jaap is erg sociaal, loyaal en intelligent wat hem een fijne sparringpartner of coach maakt.
Paul
Als ik Jaap spreek zorgt hij er altijd weer voor dat ik zelf ga nadenken en met een oplossing kom, zonder dat hij daar actief op stuurt. Hij luistert goed, dat kunnen niet veel mensen, en weet daardoor altijd de juiste vragen te stellen zodat je verder komt. Jaap maakt jouw 'worsteling' klein en concreet en dat is een verademing. 'Blijf dicht bij jezelf', heeft Jaap al vaak tegen mij gezegd en dat klopt altijd. Het geluk zit in jezelf.
Anja
Jaap is een heel integer en oprecht mens. Zijn kracht vind ik, is dat hij echt met je mee denkt zonder dat hij zijn mening aan je opdringt. Ik heb erg veel aan hem gehad en elke keer wanneer ik zelf dacht, dat kan ik niet of ik weet het niet gaf Jaap mij het vertrouwen dat ik het wel kan en wel wist. Zijn wijze raad en woorden zal ik altijd met me mee nemen.
Suzanne
Tijdens het begin van mijn loopbaan, ben ik de nodige hobbels en obstakels tegengekomen. Jaap hij mij in deze tijd geholpen en voorzien van goed advies. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij mij hierbij heel erg geholpen.
Rebecca
Jaap is een hartelijk, respectvol en open authentiek mens. Hij is in staat anderen te laten groeien door positief te zijn, vertrouwen te geven, zichzelf op de achtergrond te plaatsen en anderen ruimte te geven voor groei. Hij luistert naar de kleine én grote dingen die er zichtbaar en onzichtbaar (metafysisch) zijn in werk- en privécontext.
René
Jaap is een fijn en nuchter persoon die mij gelijk een gevoel van vertrouwen gaf. Wat ik zo fijn vind aan Jaap, is dat hij erg goed kan luisteren zonder vooroordelen. Hij weet ook snel tot de kern te komen en de juiste vragen te stellen zodat jij zelf de antwoorden op je (on)bewuste vragen kan geven. Daarnaast heeft onze fijne samenwerking en de gesprekken die hieruit zijn voort gekomen gezorgd voor een boost in zelfvertrouwen, ik durf namelijk nu meer risico’s te nemen (wat betreft mijn carrière) en kan ook beter relativeren. Bedankt Jaap.
Salma
Ik heb Jaap leren kennen als een zeer integer persoon die altijd bereid is om een helpende hand of een luisterend oor te bieden. Hij weet rust te brengen in stressvolle situaties en geeft mensen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en waar nodig helpt hij daarbij.
Erik