Praktisch

Om te beginnen: ik ben geen coach, psycholoog of therapeut. Ik houd mij namelijk niet bezig met de effectiviteit van je gedrag of met emotionele blokkades. Wat ben ik dan wel: een sparring partner voor mensen die nadenken over levensvragen en -keuzes. Mijn visie is dat leven vooral zinvol wordt wanneer je je richt op waarden die jouw eigen leven overstijgen. Welke waarden zijn dat voor jou? En hoe ga je daar concreet invulling aan geven? Ik kan je helpen om die twee vragen te beantwoorden. Ingewikkelder dan dit is het niet, een lang en duur traject is daarom ook nergens voor nodig.

Hoe werkt het

1. Jij mailt mij jouw vraag. Plus een korte beschrijving wie jij bent en waarom deze vraag jou bezig houdt

2. Ik stuur jou een mail met een aantal vragen voor meer achtergrond en verdieping

3. Jij mailt mij vervolgens weer jouw antwoorden. Hoe betere antwoorden je geeft, hoe effectiever ik jou kan helpen. Zo nodig herhalen we deze stappen een paar keer

4. Tot slot onderzoeken we samen telefonisch of via video call wat jouw WAAROM is. En hoe we daarmee jouw oorspronkelijke vraag kunnen beantwoorden

Deze aanpak is snel, flexibel en kostenefficiënt en werkt goed voor 4 van de 5 mensen. Als ik merk dat het voor jou niet werkt, dan vertel ik je dat zo snel mogelijk en bespreken we samen wat een goed alternatief zou zijn.

Kosten

Ik hanteer een vaste prijs voor het hele traject op basis van een afsluitend gesprek via telefoon of video call. Een persoonlijk face to face gesprek is ook mogelijk, de kosten daarvan zijn afhankelijk van de locatie.